Dec 12, 2011

Nog 1 week, de kindjes tellen af

Deze week op de planning: wassen, strijken, kuisen en inpakken. Valies nr 3 van 4 is klaar. we hebben gewikt en gewogen wat we waar insteken en de weegschaal heeft ze alle 3 goedgekeurd. Nu hebben we nog onze kleinste valies over om te vullen en ons handbagage in orde te brengen.
wat staat er ons de rest van de week te doen om alles in orde te krijgen voor we vertrekken voor een maandje:
dinsdag: stage rehearsel voor Amber-Lynn en Jolien. natuurlijk alle 2 op ander uur waardoor ik toch gans de avond weg en weer zal rijden naar het centrum van Allentown en tussendoor vlug iets knabbelen.
woensdag: wassen en strijken en kijken hoeveel we nog in die kleine valies krijgen.
donderdag: Kerstshow op school. gelukkig doen ze alle 2 mee in de voormiddag en moeten we dus niet naar het avond programma gaan kijken. hopelijk hebben we tegen dan de kerstkaarten die besteld zijn en kunnen we alle adressen printen.
vrijdag: balletles Amber-Lynn en alles klaarmaken voor het optreden van zaterdag: snacks, kledij, drinken en iets om hen mee bezig te houden tijdens te show. Voor we gaan slapen gaan we ook de koekjes en de melk klaar zetten voor de kerstman bij onze kous want misschien komt hij toch een beetje vroeger dan anders nu we niet in ons Amerikaans huisje zullen zijn met kerstavond.

zaterdag: de eerste vraag zal zijn: Did Santa bring something??
om 15h moeten de meisjes aanwezig zijn en om 17h begint te show. in de voormiddag laatste zaken klaarmaken en vermoedelijk nog wat wassen en strijken.
zondag: D-day, we vertrekken om 14h30 bij ons thuis en de vlucht vertrekt rond 18h30.

de laatste loodjes wegen het zwaarst maar we zijn blij dat alle cadeautjes toegekomen zijn en in Belgie moeten we dus nog inpakken voor alles onder de kerstboom terecht komt. De leukste cadeautjes volgens de meisjes: iets voor Robbe en iets voor de baby in tanti haar buik. De andere cadeautjes weten ze niet veel van af want de kerstman brengt die toch?

No comments:

Post a Comment