Dec 5, 2011

Echt mama, denk je dat de kerstman nu al iets gaat brengen van de Sint?

Omdat onze nichtjes Eline en Emma in geuren en kleuren verteld hebben dat de Sint op bezoek geweest is en Amber-lynn en Jolien al de foto's gezien hebben, heb ik voorgesteld aan kindjes om toch eens ons schoentje klaar te zetten en misschien komt de kerstman toch al met een vroeg cadeautje die de Sint hem meegegeven heeft. De Kerstman kan hier al niet komen omdat we dan in Belgie zijn dus misschien vind hij het voor 1 keertje wel OK.
Toen Jolien de foto's van de Sint zag wist ze niet goed wie hij was maar ze wist wel nog wie zwarte piet is. volgend jaar in December gaan we dus een beetje moeten oefenen.

De mooie schoentjes zijn klaargezet met een wortel en wat suiker en ook het kousje die we voor de kerstman klaarzetten. Natuurlijk mag een lekker Belgisch pintje voor de kerstman niet ontbreken want we zijn zo blij dat hij misschien al eens op bezoek komt. Als alles klaar staat zingen we nog een Sint liedje: Amber-Lynn zegt: euh, ik weet geen liedje meer. Jolien zegt: ik wel en begint te zingen. ze zingt een liedje maar over de kerstman.
Dan hebben mama en papa 'zie ginds komt de stoomboot'gezongen en toen wist Amber-Lynn de tekst terug.

Omdat het briefje voor de kerstman nog niet helemaal af en beslist Amber-Lynn om zoals in de films te vragen aan de kerstman wat ze graag wil: ze zit op haar bed en kijkt aan het raam naar buiten en begint te vertellen in het Engels. Na veel please please please zeggen we slaapwel. Amber-Lynn zei nog: als ik morgen wakker wordt dan ga ik dadelijk kijken of er een cadeautje is. mama en papa, jullie mogen er nog niet aankomen als je voor ons wakker bent.

wat is het toch leuk als ze klein zijn. we vragen ons af of Amber-Lynn volgend jaar al zal weten dat het eigenlijk allemaal niet echt is. Hopelijk kan ze het dat zwijgen voor Jolien want volgend jaar gaat ze voor het eerst echt de Sint en Piet bewuster doorbrengen.

No comments:

Post a Comment