Dec 5, 2011

Het worden nog 2 drukke weken

We tellen samen af naar onze vakantie in België. Voor we kunnen vertrekken hebben we nog heel wat op onze agenda staan. Binnen 2 weken vertrekken we niet alleen naar België maar hebben we eerst nog een dansoptreden van Ballet & Kid Hop.
Op onze agenda voor deze week:
dinsdag: dress rehearsal + fotoshoot Jolien van 4.15 - 5.15
             zwemles voor beide meisjes van 6.00 tot 6.30
woensdag: verjaardag tante Sofie
donderdag: pyjama dag Jolien op school
                  fotoshoot Amber-Lynn 6.00 - 6.45
vrijdag: dress rehearsal Amber-Lynn 6.00 - 6.45
zaterdag: 2e dress rehearsal Jolien 10.15 - 11.15
zondag: Amber-Lynn naar verjaardagsfeestje

Daartussen gaan we wassen - strijken - cadeautjes inpakken en vooral kijken of we bij al die cadeautjes nog kledij kunnen meenemen.

Afgelopen weekend hebben we genoten van de zon ook al voelde het toch en klein beetje frisser aan. De meisjes hebben allebei hun kostuum gekregen voor het optreden. Amber-Lynn is volledig in wit en een Engel en Jolien is een schattige pinguïn.

De sint is intussen bij veel kindjes in België geweest en onze meisjes wachten geduldig af tot Santa hier komt.
onze 2 deugnieten hadden er toevallig niets beter op gevonden om vorige week in de kleerkast van mama en papa te spelen waar toevallig een stukje van de cadeautjes verstopt zaten. de zak was open maar alle 2 zeggen ze niets. rara, wie zal er zich het eerst verspreken als ze de pakjes openen. Nu zit alles ergens anders verstopt.

De kerstkaartjes zijn besteld en Amber-Lynn haar verjaardagsfeestje in US is ook gepland en binnenkort gaan haar uitnodigingen ook op de bus. Er zijn 13 meisjes uitgenodigd dus als iedereen komt zijn we met 15 meisjes in huis! Benny ziet het al volledig zitten. op het programma staat en boa modeshow en een foto shoot. nu alleen mijn wit laken niet vergeten in België en het komt allemaal goed.

No comments:

Post a Comment