Mar 3, 2012

Hollywood Studio's

In eerste instantie konden de meisjes niet geloven dat we echt naar Disney gaan. Toen ze het te weten kwamen op zo'n 10 min van onze eindbestemming konden ze het nog niet vatten en wisten niet goed hoe ze moesten reageren. Toen reden we het Disney World domein binnen en begon het beetje bij beetje te dagen.
Aan de receptie kreeg Jolien nog een pin met Happy Birthday. Eens we de sleutel hadden gingen we op zoek naar de kamer. het stuk waar onze kamer is noemt Jamaica en we slapen in nr 4449.
Eens alles uit de auto hebben we de zonnecreme boven gehaald, ons ingesmeerd en vertrokken richting Hollywood Sutio's.
In het hotel hebben we nog 4 drinkflessen gekregen die we hier in hotel zelf mogen laten bijvullen.
We warend dus hellemaal klaar voor een super warme dag in Disney World Hollywood Studio's.

Na een kort ritje met de bus waren we er. Na bagagecontrole en scannen van onze vingers waren we helemaal klaar om op verkenning te gaan.

De eerst stopplaats een show van De Kleine Zeemermin. dit vonden de meisjes al super en de magie kon beginnen. van de ene show naar de andere met telkens veel geluk met de wachtrijen. Iedereen had ons al aangeraden om voor Toy Storie speciale tickets te gaan halen omdat de rijen de lang kunnen worden. Doordat we later toegekomen zijn vandaag waren al die tickets natuurlijk al weg. We hebben er toch aan gewaagd in de namiddag en uiteindelijk hebben we niet zo lang moeten wachten. Het rare of gelukkige was dat we plots via invalide ingang binnen mochten en we dus zeker 20 min wachttijd gewonnen hadden.
De ene attractie en show na de andere hebben we kunnen doen en toen we aan meisjes vroeger wat ze het leukst vonden konen ze niet echt iets specifiek zeggen.
Wat hebben we zo allemaal gedaan
the little Mermaid show
Mulan show
meet and greet met Mickeym Pooh en Incredibles
Disney Junior on stage
Hollywood hotel - met quote van Amber-Lynn: dit wil ik niet meer doen
Beauty and the beast show - Amber-Lynn haar favoriete prinses in het echt!!
Star Wars 3D - quote beide -mama, dit willen we nog doen, maar mama niet wegens misselijkheid
Muppets 3D
Toy Story
Fantasmic - amai wat een show: vuur, licht en muziek spectacel om dag af te ronden.
Kindjes lagen uitgeteld in bed om 22h.

Morgen het vervolg van dit magisch avontuur. We hebben hun handtekening boekje gekocht waar ze foto en handtekening van hun favorieten kunnen insteken. Morgen in Magic Kingdom gaan ze dit zeker en vast nodig hebben.

Nu is het voor mij ook tijd om onder de wol te kruipen en na te genieten van deze prachtige dag.

No comments:

Post a Comment