Mar 5, 2012

Dag 3 - Epcot

zouden we vandaag terug even veel geluk hebben met de wachtrijen en het weer? Onze start was niet veel belovend. Er kwamen veel bussen langs in hotel maar net die voor Epcot kwam maar niet af. Na een half uurtje wachten was hij eindelijk daar maar was er heel weinig plaats. We waren dus later dan gepland aan het park zelf en hebben de opening gemist maar we hadden toch ons programma voor vandaag klaar.
Dus de eerste spurt was naar de Test Track. Jolien was volledig onder de indruk. ze gaat nog testpiloot of F1 piloot worden. de Test Track doet dus eerst testen met de auto waar je in zit zoals bv remmen en bochten nemen. Als er zogezegd een botsing zal gebeuren met muur schuift want plots open en zitten we op F1 circuit. Er wordt gas gegeven en we scheuren door de bochten. Toen we klaar waren wilden ze er onmiddelijk terug op.
De volgende stop was The Seas with Nemo and Friends. Crush de schildpad heeft een interactieve show. super gedaan. kinderen mogen dingen zeggen of vragen en hij heeft antwoord. Meisjes hadden schrik om vraag te stellen maar waren wel onder de indruk van dit alles.
We hebben hier ook nog grote haaien en andere vissen gezien in reuze aquiriams. Opa zou hier nu zeker bij willen zijn en we hebben dus een paar foto's gemaakt voor hem.
Van de zee zijn we naar The Land gegaan. Benny is fast passes gaan halen voor Soarin', een van de grootste atrracties van Epcot. We gingen eerst naar Living with the land. er was echter panne halfweg en we moesten allemaal uitstappen. we zijn toen via achterkant allemaal terug moeten gaan naar het park. Voor zo een privetour achter de schermen moet je normaal veel betalen dus ergens hadden we een geluk bij een ongeluk.
Na nog wat 3D en 4D shows was het tijd voor Soarin'. Totaal geen idee wat we gingen meemaken maar bagage moet opgeborgen worden en er stond in beschrijving dat er onverwachte bochten konden gemaakt worden. Net na de lunch was dit misschien geen goed idee maar we moesten erdoor.
Wat we toen gedaan hadden was spectaculair. Soarin'neemt je mee op een zweefvlucht over verschillende landen en landschappen. prachtig om te zien en ongelooflijk voor meisjes dat ze dit op hun jonge leeftijd allemaal mogen meemaken.
Onze middag stond in het teken van het meet and great en het bezoeken van verschillende landen maar de grootste verrassing was ons avondeten terug. In Noorwegen hadden we een prinsessendiner gereserveerd. Bij het binnenkomen werden er foto's genomen net Belle die we achteraf jawel GRATIS gekregen hebben!
Jolien kon met zichzelf geen weg. Ariel de kleine zeemeermin was daar en ze is dag komen zeggen. Ze heeft even over Sebastien gepraat en foto genomen. Toen was het plots tijd voor de prinsesses Walls. hand in hand met sneeuwitje zijn ze gans het restaurant rond gegaan! De blik op de meisjes hun gezicht was goud waard.
We waren net op tijd klaar met eten om het vuurwerk en licht spectakel te zien. uitgeteld zijn we terug  naar het hotel gegaan om morgen terug een magische dag te beleven in Animal Kingdom.

No comments:

Post a Comment