Mar 5, 2012

Dag 2 - Magic Kingdom

Eindelijk was het zover, de meisjes mogen naar het kasteel van de prinsesses. Zouden we Belle en Ariel zien, de lieveningsprinsessen van Amber-Lynn en Jolien?
Voor de poorten open gaan is er eerst nog een welkoms dansje. Wat een start van onze dag. Eens de poorten open zijn kunnen we eindelijk het kasteel goed zien. We lopen vlug door naar Fantasyland. Voor het volk toekomt kunnen we onmiddeijk op Peter Pan's flight. Eens we hiermee klaar zijn staat er al een lange rij. We nemen een Fast pass voor Pooh en gaan op It's a small world after all. de meisjes zijn onder de indruk van alle poppen en muziek.
Voor we naar Pooh gaan kijken we nog eerst naar een 4D film van Mickey's Toomtown Fair. De brilletjes, geluid en af en toe spetters water laten het allemaal echt lijken.
Tijd voor de Fast Pass te gebruiken bij Pooh en dan op weg naar Tomorrowland. Hier hebben we ook geluk. FastPass voor Buzz LIghtyear's space Ranger Spin gehaald en naar Stitch great escape. Na Stitch zegt Jolien dat ze vanaf nu Stitch niet meer lief en leuk vindt maar half uur later knuffelt ze hem al terug in het echt en gaat ze gretig op de foto. Ze is al lang weer vergeten dat Stitch niet zo braaf was.
Na nog wat attracties was het tijd voor Space Mountain. Jolien is net groot genoeg om overal mee op te mogen. We vertellen ze niet op voorhand wat de attractie is zodat ze het kunnen beleven alvorens te zeggen dat ze er niet op willen. Amber-Lynn wou dadelijk nog eens en Jolien ziet het niet zo goed meer zitten.
tussendoor hebben we 2 parades gezien en hebben de meisjes gretig staan dansen of zwaaien.
Voor we naar ons avondeten gingen hebben we nog een meet and great met de prinsessen kunnen doen. Samen op de foto met Aurora (schone slaapster), Belle (Beauty and the Beast) en Cinderealla (Assepoester). Amber-Lynn kanhet nog altijd niet geloven dat ze met Belle gepraat heeft en op de foto staat met haar. Met een glimlach tot achter haar oren gaan we naar de meat and great van Mickey en Minnie.

Net toen de meisjes dachtend dat hun dag niet meer stuk kon gingen we gaan eten. We hadden deze keer een etentje gereserveerd met Assepoester, de stiefzussen en stiefmoeder en de prins. WOW, met iedereen op de foto en eventjes kunnen praten.

Jolien is uitgeteld inslaap gevallen in buggy en Amber-Lynn was nog altijd onder de indruk van Belle.
Weer een dag die ze nooit zullen vergeten!

No comments:

Post a Comment